Bungalowpark Mooyeveld
Super last minute!
Pak nu uw voordeel met onze super last minute deal.
  • Exclusieve duintoegang
  • Strand en natuur binnen handbereik
  • Moderne voorzieningen

Mooyeveld

In alle rust genieten midden in het groen!

Een geliefde vakantieplek aan de Noord-Hollandse kust is Egmond. In Egmond hebben wij een prachtig duinreservaat waar stuifduinen en bossen elkaar afwisselen. Hier kunt u heerlijk picknicken, wandelen, fietsen of mountainbiken. Zelfs een duinrit te paard behoort tot de mogelijkheden. Het strand van Egmond-Binnen ligt slechts op enkele kilometers afstand. Het strand is alleen te voet of per fiets te bereiken wat er voor zorgt dat het een rustig strand is. Zomers, is er voor een hapje of een drankje, een gezellig strandpaviljoen op het strand van Egmond-Binnen. In de nabije omgeving zijn de sfeervolle dorpen Egmond aan Zee en Bergen. In beide dorpen volop gelegenheid om te winkelen een restaurant of museum te bezoeken.

Bungalowpark Mooyeveld is een echt familiebedrijf, al 3 generaties werken wij vlak achter de duinen aan een prettig verblijf. Ons park, midden in het groen, heeft verschillende comfortabele accommodaties. Het park beschikt over een directe toegang tot het natuurreservaat, kinderspeeltuin, voetbalveldje en een leuke kinderboerderij.

 
Ontsnap naar de duinen
 

Natuur, avontuur en ontspanning!

Verwen uzelf in de serene natuurpracht van Bungalowpark Mooyeveld, waar onze ruime bungalows, chalets, duinhuisjes en comfortabele appartementen de perfecte uitvalsbasis bieden voor avonturen in het betoverende Noordhollands Duinreservaat. Ontdek ongerepte stranden, fiets door weelderige duinen en beleef quality time met het hele gezin, inclusief elektrische laadstations en een luchtkussen voor eindeloos plezier!

Nienke, 2024

Duinlodge 77

Super mooi huisje! Heerlijk rustige omgeving!
Kids vonden het geweldig, komen zeker
nog een keer terug!


Bekijk alle accommodaties

Kom ons opzoeken!

Slide voor meer foto's →