Bungalowpark Mooyeveld
Fiets & Wandelroutes

Fiets & Wandelroutes

Erop uit trekken

Op de fiets of wandelt erop uit trekken door het Noordhollandse Duinreservaat.

Bungalowpark Mooyeveld is echt een aanrader om te verblijven als u van wandelen en fietsen houdt. Uniek is onze eigen entree tot het Noordhollands Duinreservaat, u wandelt zo dit duinengebied in. Dus trek de wandelschoenen aan en ervaar de schoonheid van dit gebied. Het kan zijn dat u onderweg wordt begroet door een Schotse Hooglander of een Koniks paard.

Als u toch hier bent, kunt u het strand natuurlijk niet overslaan. Op ca. 3 kilometer loopt u door het duingebied naar het “stille strand” van Egmond Binnen. Met maar liefst een lengte van 24 kilometer saat het Egmondse strand bekend als een van de populairste en schoonste stranden van Nederland.

Op de fiets erop uit trekken door het Noordhollands Duinreservaat is afwisselend en daarom absoluut de moeite waard. Het gebied is ca. 20 kilometer lang en strekt zich uit van Wijk aan Zee tot de Schoorlse duinen.

Om u optimaal te laten genieten van al dit moois, heeft Bungalowpark Mooyeveld in samenwerking met Route.nl afwisselende fiets- en wandelroutes uitgezet. Neem alvast een kijkje tussen onze uitgelichte routes die we voor u hebben uitgekozen. Of download de app van route.nl!