Bungalowpark Mooyeveld

Eigen huisje in de duinen

Bungalowpark Mooyeveld is rustig gelegen in een uniek stukje natuur!

We bieden een gevarieerd aanbod van bungalows, chalets, duinhuisjes en comfortabele appartementen.

De verschillende duinhuisjes, chalets en bungalows liggen verspreidt over het park en hebben allen een mooie ruime tuin. Uniek is onze eigen entree tot het Noordhollands Duinreservaat. Hier heeft u wel een duinkaart voor nodig. Deze is bij uw verblijf inbegrepen!

Een vakantiehuis op ons bungalowpark biedt alles voor een onvergetelijke vakantie aan de kust. Vanaf het vakantiepark is het slechts ca. 20 minuten fietsen naar het strand bij Egmond Binnen. En dat via een mooie route door het duingebied. Wissel een actieve dag door het duingebeid af met een dagje zonnebaden en luieren op het strand. Na een heerlijke vakantiedag bieden onze vakantiehuisjes veel comfort om lekker na te genieten. Bijvoorbeeld op het terras bij het huisje of lekker voor de tv op de bank.

Het Noordhollands duinreservaat is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland om te fietsen, wandelen, mountainbiken, of gewoon lekker ravotten. Vanuit ons park wandelt of fietst u via een rechtstreekse route naar het strand van Egmond-Binnen, dwars door het mooie duinreservaat.

Wist u dat in het Noordhollands Duinreservaat u de beschikking hebt over zo`n 70 km verhard fietspad en 200 km onverhard wandelpad? Daarnaast is er nog 80 km ruiterpad en voor de liefhebbers van zwaardere wandelingen 34 km voetspoor.

Nieuw op Mooyeveld:

– 4 laadstations aanwezig voor elektrische auto’s
– Airtrampoline, de kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven

Adres: Mooyeveld 2, Egmond-Binnen