Strand & Egmondse duinen

Het strand en de duinen zijn echt van alle jaargetijden. De herfstperiode is dan ook een ideale periode om de ruige zee te bewonderen. Eindeloze strand- en duinwandelingen maken, terwijl de zilte zeelucht en de (frisse) zeewind door de haren waait. De Egmondse duinen nodigen uit tot wandelen en fietsen, langs grazende Schotse Hooglanders en wilde paarden. Zeker weten dat u zich prima vermaakt in Egmond en weer fris naar huis gaat.

STRAND: even een frisse neus halen, een strandwandeling maken en lekker uitwaaien. Heerlijk relaxen, de blik op oneindig, pootjebaden, vliegeren, zandkastelen bouwen, schelpen zoeken. Met maar liefst een lengte van 24 kilometer staat het Egmondse strand bekend als een van de populairste en schoonste stranden van Nederland.

EGMONDSE DUINEN: het Egmondse duingebied is een adembenemende plek om tot rust te komen, ver weg van de drukte en alledaagse beslommeringen. In de Egmondse duinen is zoveel moois te zien en te ontdekken, ze nodigen ook uit tot wandelen en fietsen, het hele jaar door! Delen van het duinreservaat worden begraasd door wilde paarden en Schotse Hooglanders.

Bijzonder is dat Bungalowpark Mooyeveld zijn eigen entree heeft tot de Egmondse duinen. U heeft direct toegang tot het Noordhollands Duinreservaat, u wandelt u zo het duingebied in. Strand, zee en duinen staan altijd garant voor een heerlijke 'er-even-tussenuit-vakantie'!

Een entree-kaart voor het Noordhollands Duinreservaat is inbegrepen bij uw verblijf. 

Kom ook genieten op Bungalowpark Mooyeveld!