Meivakantie

Boek nu een heerlijk verblijf met

de meivakantie! 

We bieden een gevarieerd aanbod van bungalows, chalets, duinhuisjes en comfortabele appartementen.  

Heerlijk ertussenuit met het gezin, even weg van de online-lessen en thuiswerken. Een verblijf op ons mooie bungalowpark doet wonderen! Door alle rust in de natuur, aan het strand en zee ga je opgeladen weer naar huis. Wandelen door de natuur, heerlijke fietstochten maken met een fijne picknick of in alle rust van het zonnetje genieten. 

Want wist u dat Bungalowpark Mooyeveld nu alweer omringd wordt door een prachtige kleurenpracht. Vanaf half april staan de bollenvelden rondom Egmond Binnen weer in bloei, wat een prachtig kleurenpalet geeft wanneer u richting de Egmondse kust rijdt. Geniet van lange gekleurde velden vol narcissen, blauwe druifjes, hyacinten en natuurlijk de tulpen. Of u nu gaat wandelen of fietsen, u wordt getrakteerd op bloeiende bollenvelden in alle kleuren van de regenboog. 

Volg de bollenroute van Egmond!

Bollenfietsroute Egmond- ca. 20 kilometer. 

Als je de witte bordjes volgt "Bollenroute" , fiets of loop je een mooi rondje langs de bollenvelden van Egmond. Op ieder willekeurig punt van de route kun je beginnen. Het is zeker de moeite waard om dit vaker te doen met tussenpoos van enkele dagen. Je ziet dan de velden kleuren. Is de route bekend, kun je hem ook eens andersom maken. Alles ziet er dan weer anders uit.